Skip to main content

Κοντά σε Λυκογιάννη ο Πανιώνιος

Στο πρόσωπο του Άρη Λυκογιάννη φαίνεται πως βρίσκουν οι ιθύνοντες του Πανιώνιου τον αντικαταστάτη του Περικλή Ταυρόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο πρώην, πλέον, προπονητής των « κυανέρυθρων» υπέβαλλε την παραίτηση του, αμέσως μετά την ήττα από τον Παπάγο, την οποία και έκανε αποδεκτή η διοίκηση της ομάδας.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση των Νεοσμυρνιωτών «Οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. θα προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να πετύχει το στόχο της», όπερ και εγένετο, με τους ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης να δρουν άμεσα και να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Λυκογιάννη, με στόχο την επιστροφή στα σαλόνια της Basket League. 

Ο Λυκογιάννης έχει περάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και από τους Σπόρτιγκ, Παγκράτι, Κολοσσό (δύο φορές), Ίκαρο Καλλιθέας και Χολαργό, ενώ έχει βρεθεί και στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού το 2015.  Μάλιστα, ο 54χρονος προπονητής έχει εμπειρία και από τους πάγκους του εξωτερικού, καθώς έχει περάσει από την Σουηδία και την Σόλνα Βίκινγκς, την σεζόν 2012-13.