Skip to main content

Στον Ερμή Σχηματαρίου ο Ιωάννου (pic)

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Ερμή, ενόψει της συνέχειας της σεζόν, με την ομάδα του Σχηματαρίου να ανακοινώνει την απόκτηση του Άλκη Ιωάννου.

Ο Ιωάννου ξεκίνησε την σεζόν στην Μεγαρίδα, ενώ την περσινή σεζόν μέτρησε 18,2 πόντους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άλκη Ιωάννου, ενισχύοντας την περιφέρεια της ομάδας μας.

Ο Άλκης, γεννημένος το 2000, και με ύψος 1,87μ αγωνίζεται ως point guard. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Περιστερίου, για να ακολουθήσει η πορεία στα εφηβικά της ΑΕΚ. Τη σεζόν 2018-19 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανελευσινιακό σε ηλικία 18 ετών. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα της Πεντέλης και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΝ Κηφισιάς. Τη σεζόν 2022-23 ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της Β’ Εθνικής, μετρώντας 18,2 πόντους μέσο όρο, ενώ η αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στη Μεγαρίδα και την Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Άλκης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τον κόουτς Οικονόμου για την εμπιστοσύνη. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Άλκη, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου!».