Skip to main content

Μαστρογιαννόπουλος: «Όλοι στην ομάδα βγήκαμε μπροστά, δίνοντας το κάτι παραπάνω»

Σε μια αναμέτρηση που όλα κρίθηκαν στην τέταρτη περίοδο, ο Ηρακλής επικράτησε στην έδρα του Πανερυθραϊκού με 72-67. Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, που σημείωσε double double, με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, μίλησε στον σπουδαστή του Cmp Sports, Άγγελο Μοίρο, για αυτήν την σπουδαία νίκη.

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον coach Γιαπλέ και τον τραυματισμό του Κάρι, τι σας ώθησε και πήρατε αυτήν την σημαντική νίκη;

« Μετά την φυγή του προπονητή, η ομάδα συσπειρώθηκε πιο πολύ. Όλη την εβδομάδα θεωρώ ότι δουλέψαμε σκληρά, σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό και μας βοήθησε για το παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα  βγήκαμε μπροστά, δίνοντας το κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό. Αυτό φάνηκε άλλωστε και στο πάθος που είχαμε.»

Ποιο είναι το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας για την συνέχεια;

« Η ομάδα του Ηρακλή πάντα παίζει για την νίκη, οποιοδήποτε και να απουσιάζει. Όλα τα παιδιά βγαίνουν μπροστά, όπως τώρα με τον τραυματισμό του Κάρι. Το παιχνίδι που παίζουμε την Τετάρτη με τον Ερμή Σχηματαρίου είναι πολύ ιδιαίτερο. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα του Σαββάτου με τα Μέγαρα, όπου δεχτήκαμε μια μεγάλη ανατροπή. Όλοι μαζί θα προπονηθούμε αυτές τις μέρες και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό.»