Skip to main content

Ηρακλής: Ζητά την αλλαγή έδρας του αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου

Η διεξαγωγή του αγώνα του Αίαντα και του Ηρακλή, κεκλεισμένων των θυρών, καθώς το κλειστό του Ευόσμου δεν πήρε την απαραίτητη άδεια, προκάλεσε την αντίδραση του «Γηραιού».

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με επιστολή διαμαρτυρίας τους προς την ΕΟΚ, ζητούν την ενεργοποίηση του άρθρου 19 της προκήρυξης του πρωταθλήματος, το οποίο κάνει λόγο για αλλαγή έδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Ο Γ.Σ. Ηρακλής προχώρησε σε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ για την απόφαση της διοίκησης του Αίαντα Ευόσμου να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι ήδη έχουν διεξαχθεί 11 αναμετρήσεις στο ΔΑΚ Ευόσμου, παρουσία θεατών.

Παράλληλα, ο Γ.Σ. ζητάει την ενεργοποίηση του άρθρου 19 παρ. 6 και 7 της Προκήρυξης του πρωταθλήματος, που προβλέπει αλλαγής έδρας, του αγώνα Αίας - Ηρακλής, προτείνοντας το αδειοδοτημένο Ιβανώφειο. Στην επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία κοινοποιήθηκε -μεταξύ άλλων- και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γίνεται αναφορά και στην διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Σύλλογος από τις αστυνομικές δυνάμεις σε σχέση με άλλες ομάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω υβριστικών συνθημάτων, στο οποίο οι αστυνομικοί ζήτησαν την αποχώρηση μέλους του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηρακλής και μία συγγενή αθλητή, διότι επιτρέπονταν 40 φίλαθλοι και ήταν συνολικά 42!

Και την ίδια στιγμή, στο ΔΑΚ Ευόσμου, διεξάγονται από την αρχή της χρονιάς αγώνες χωρίς άδεια, με την παρουσία εκατοντάδων θεατών».