Skip to main content

Hρακλής: Αποθέωση των οπαδών του Γηραιού στον Εύοσμο και το ευχαριστήριο της ΚΑΕ(vid)

Οι οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν απέξω από το κλειστό του Ευόσμου για να στηρίξουν με την φωνή τους την ομάδα τους και στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες την 5η συνεχόμενη νίκη , με την ΚΑΕ να τους ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έκαναν το «έξω-μέσα».

Ο Ηρακλής για την 23η αγωνιστική  του πρωταθλ΄ηματος πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου. Το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων θυρών , με τους οπαδούς του Γηραιού να μην τους "νοιάζει ιδιαίτερα", καθ΄ως βρήκαν τρόπο να στηρίξουν την ομάδα τους και μαζεύτηκαν απέξω από το γήπεδο , έδωσαν ρυθμό και στο τέλος μετά την σημαντική νίκη παίκτες-κόσμος έγιναν όλοι μαζί ένα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Για την συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων έβγαλε σχετική ανακοίνωση η ΚΑΕ , η οποία ευχαρίστησε όσους παρεβρέθηκαν στον Εύοσμο ,ενώ τόνισε πως η Δευτέρα (25/02) είναι μια σημαντική μέρα για τους φιλάθλους καθ΄ως ο σύλλογος θα ανακοινώσει κάτι σημαντικό που περιμένει ο κόσμος του Γηραιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους υπέροχους αυτούς ανθρώπους κάθε ηλικίας που πέραν καθε «απαγόρευσης» έκαναν το «έξω-μέσα» και αγαπούν τρελά το μπλε και το ασπρο με τον Ημίθεο στο στηθος.
👉 Ευχαριστούμε κι αυτούς που καθε εβδομάδα ψάχνουν τρόπους να μας… στεναχωρήσουν, αλλά πετυχαίνουν το αντιθετο. Μας χαλυβδώνουν και μας πεισμώνουν. Κάποια στιγμή ίσως το καταλάβουν.
💥 Αύριο θα ανακοινωθεί κάτι που ο κόσμος μας περιμένει αρκετό καιρό.
Ευχαριστούμε για την αγάπη!
Συνεχίζουμε όλοι μαζί!
ΥΓ.: Δεν τελειώσαμε μαζί σας…