Skip to main content

Κόης: «Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είμασταν ψύχραιμοι και πήραμε την νίκη»

Ο Παπάγος πραγματοποίησε σπουδαία νίκη στην έδρα του, απέναντι στην Δόξα Λευκάδας με 70-67 για την 23η αγωνιστική της Elite League. Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Παναγιώτης Κόης, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους και το πιο κρίσιμο καλάθι του αγώνα, μίλησε στον σπουδαστή του CMP Sports, Άγγελο Μοίρο, για την σημαντικότατη νίκη και την ψυχραιμία της ομάδας του στα τελευταία λεπτά. 

Αναλυτικά ο Έλληνας guard του Παπάγου, δήλωσε:

Για την σημαντικότητα της νίκης και για το κρίσιμο καλάθι στο τέλος της αναμέτρησης: « Η ομάδα κρατάει μόνο την νίκη από την αναμέτρηση. Τα συναισθήματα μας είναι πολύ καλά και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, σκοράροντας αυτό το καλάθι. Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται δύσκολη, κοιτάμε μπροστά και ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα.»

Για την ψυχραιμία της ομάδα του μετά την ολική επαναφορά από το -10 που έκανε η Δόξα Λευκάδας στην τελευταία περίοδο: « Το μπάσκετ αλλάζει διαρκώς ρυθμό και σκορ. Η Δόξα Λευκάδας είναι μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα αντιδρούσε. Αυτό το έδειξαν με κάποια πολύ δύσκολα καλάθια στην τέταρτη περίοδο. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είμασταν ψύχραιμοι και πήραμε  την νίκη.»