Skip to main content

Ρος: « Το Ψυχικό είναι η ομάδα των ανατροπών»

Το Ψυχικό επικράτησε με μια ακόμα ανατροπή στην έδρα του, στο ντέρμπι ουραγών, αυτήν την φορά απέναντι στον Αία Ευόσμου με 77-75. Η ομάδα των βορείων προαστίων με ένα 10-0 σερί στα τελευταία δυο λεπτά επισφράγισε την νίκη και ο Αϊζάια Ρος, που έδωσε την νικητήρια πάσα, μίλησε στον σπουδαστή του Cmp Sports, Άγγελο Μοίρο, για την σπουδαία ανατροπή και ψυχραιμία του στην τελευταία φάση.

Η ομάδα του coach Ρεμεντέλα έχει καταφέρει με το 3/3 στις τελευταίες αναμετρήσεις να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Ο Αϊζάια Ρος θεωρεί ότι το Ψυχικό είναι μια ομάδα ανατροπών και πιστεύει στην παραμονή στη κατηγορία.

Με τον Μίλωνα επιστρέψατε από το -15 και αυτή τη φορά από το -8 στα τελευταία δυο λεπτά. Πιστεύεις ότι είστε η ομάδα των ανατροπών;

« Είμαστε η ομάδα των ανατροπών και όταν αντιμετωπίζουμε αυτήν την κατάσταση ξέρουμε ότι πρέπει να συσπειρωθούμε. Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι ιδανικές, όμως όταν συμβαίνει παίζουμε πιο δυνατά και στο τέλος είμαστε νικητές.»

Στο τελευταίο καλάθι της ομάδας σου, παρόλο που είχες την δυνατότητα να σουτάρεις, έδωσες την ασίστ της νίκης. Μίλησε μας για αυτήν την φάση; 

« Η νίκη είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Η προσπάθεια μας ήταν συγκλονιστική και είχα την ψυχραιμία να δώσω αυτήν την σημαντική ασίστ. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιο εύκολο να δημιουργήσεις, από ότι να σκοράρεις.»