Skip to main content

Λυκογιάννης: «Ένα ιστορικό σωματείο επέστρεψε εκεί που είναι η θέση του»

Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής στο… θρίλερ του κλειστού των Άνω Λιοσίων, εξασφαλίζοντας την άνοδο του στην Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, να τονίζει πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης επέστρεψε εκεί που είναι η θέση της.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Δεν νομίζω ότι άλλη ομάδα αντιμετώπισε τόσους τραυματισμούς, δύο χιαστούς και 4 κατάγματα, όμως αντέξαμε. Το σημερινό παιχνίδι έπρεπε να ήταν ο τελικός. Δικαιούνται να βρίσκονται οι δύο ομάδες στην Α1. Πέρυσι το Ψυχικό ήταν άτυχο, φέτος ο Πανιώνιος ήταν τυχερός. Θα ήθελα να κάνω και μια τοποθέτηση. Σε όλη την Ευρώπη ο πρώτος από τη δεύτερη κατηγορία ανεβαίνει κατευθείαν και δεν μπαίνει στη διαδικασία των μπαράζ. Συγχαρητήρια στις ομάδες που βρέθηκαν στο final 4.Ημασταν πιο σκληροί, πιο τυχεροί και ευτυχώς τα καταφέραμε. Ένα ιστορικό σωματείο επέστρεψε εκεί που είναι η θέση του»\, ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ενώ από την πλευρά του, ο MVP των νικητών, Νίκος Γκίκας, πρόσθεσε:

«Ήταν ο στόχος της ομάδας η άνοδος. Μέσα από την πορεία του πρωταθλήματος δείξαμε  ψυχικά αποθέματα. Χάσαμε τον τελικό της Παρασκευής, δείξαμε χαρακτήρα και ο Πανιώνιος είναι στη Basket League εκεί που πρέπει να βρίσκεται»