Skip to main content

Βίκος Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε τον Γεωργαλά

Η ομάδα του Βίκου ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ-σέντερ Φώτη Γεωργαλά, ενισχύοντας το ρόστερ του στη ρακέτα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών:

«Η διοίκηση των Vikos Φalcons ανακοινώνει την προσθήκη του Φώτη Γεωργαλά στο ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, κατά την οποία η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Elite League.

O 23χρονος forward/center έχει ύψος 2,04 και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Elite League, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές και στην Basket League με τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο Φώτης ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ακαδημία Αστέρια Θεσσαλονίκης. Το 2018 πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή με τον οποίο αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια στην Basket League μέχρι το 2021.

Το νέο απόκτημα των Φalcons έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος στις Εθνικές ομάδες παμπαίδων, παίδων και εφήβων. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας έχοντας σε 19 παιχνίδια 13 λεπτά συμμετοχή κατά μέσο όρο, 5,6 πόντους και 4,1 ριμπάουντ. Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στη ΝΕ Μεγαρίδας έχοντας σε 19 αγώνες και 14 λεπτά συμμετοχής, 6,6 πόντους και 3,8 ριμπάουντ.

Σε δήλωσή του, ο Φώτης Γεωργαλάς αναφέρει: “Χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος της ομάδας των Vikos Φalcons. Ευχαριστώ πολύ τον coach Μούτσιο για την εμπιστοσύνη και όλο τον οργανισμό. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε μια πετυχημένη και υγιή χρονιά”

Καλωσήρθες στην ομάδα μας Φώτη και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!».