Skip to main content

Νήαρ Ηστ: Ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Καλιανιώτη

Ενισχύεται η Νήαρ Ηστ ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Elite League, με την ομάδα της Καισαριανής να ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Καλιανιώτη.

Ο 22χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στο Π. Φάληρο, όντας ο πρώτος σκόρερ του την περσινή σεζόν, με 12,5 πόντους μ.ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

𝜠𝜨𝜜𝜬𝜩𝜢 𝜮𝜰𝜨𝜠𝜬𝜞𝜜𝜮𝜤𝜜𝜮 𝜧𝜠 𝜥𝜜𝜦𝜤𝜜𝜨𝜤𝜴𝜯𝜢

Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Καλιανιώτη (2002, 2.00). Ο 22χρονος πάουερ φόργουρντ, που παρά τη σωματική του διάπλαση έχει πολύ πλαστικές κινήσεις, έπειτα από τρία χρόνια στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και ως πρώτος σκόρερ της ομάδας του κατά την περσινή χρονιά (12,5 πόντους), έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας και να συμβάλει στη μεγάλη μας προσπάθεια στην Elite League.

Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις ακαδημίες του Χολαργού και της Ολυμπιάδας Παπάγου. Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία και γρήγορα βρέθηκε στον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2018 και η τελευταία του χρονιά ως έφηβος τον βρήκε στο Περιστέρι, με το οποίο κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Εφήβων. Οι εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομής δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στη Μεγαρίδα. Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων αποτελεί μέλος της Εθνικής 3on3.

Καλωσορίζουμε θερμά τον Γιώργο Καλιανιώτη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές διακρίσεις με την ομάδα μας!