Skip to main content

Στην Νήαρ Ηστ ο Σιγάλας

Μεταγραφικό κτύπημα για την Νήαρ Ηστ, με την ομάδα της Καισαριανής να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αντώνη Σιγάλα.

Ο 21χρονος γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τον Εθνικό Πειραιά, με τον οποίο είχε 7,9 πόντους στο πρωτάθλημα της National League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Σιγάλα. Ο νεαρός γκαρντ (21 χρονών, 1.91μ.), ο οποίος έκανε μια εξαιρετική περσινή χρονιά στον Εθνικό Πειραιά και στην National League 1 (7,9 π., 16 τριπ.), επιστρέφει στη Elite League με την ομάδα μας και είναι μία σημαντική προσθήκη στη φαρέτρα του coach Καραμπά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντώνης Σιγάλας αν και είναι μόλις 21 ετών έχει εμπειρία τόσο από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όσο και από την Elite League. Έπειτα από το πέρασμα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τις οποίες αγωνίστηκε και στο EuroLeague U18, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2022-2023 στον Ερμή Σχηματαρίου. Με την ομάδα του Ερμή αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Elite League και στη συνέχεια, αγωνίστηκε με τον Ηλυσιακό, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Αντώνη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!