Skip to main content

ΧΑΝΘ: Βοηθός του Μπουσβάρου ο Κομποδιέτας

 Η ομάδα της ΧΑΝΘ ανακοίνωσε πως στο πλευρό του προπονητή Δημήτρη Μπουσβάρου θα βρίσκεται ως βοηθός του ο Κώστας Κομποδιέτας, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, το 2022 στην Εθνική Παμπαίδων.

 Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ:

«Η Διεύθυνση Αθλητισμού της ΧΑΝΘ και το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του άμεσου συνεργάτη (assistant coach) του Δημήτρη Μπουσβάρου στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας της ΧΑΝΘ.

Ο Κώστας Κομποδιέτας (γεννημένος στις 6-7-1982) αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην ομάδα της Καρδίτσας, από το 2008 έως το 2014, από τις τοπικές κατηγορίες έως τη Γ' Εθνική. Αργότερα υπηρέτησε τον ΑΣ Καρδίτσας κι ως προπονητής. Αρχικά ως βοηθός σε Β Εθνική και Α2 κατηγορία (2016 ως το 2019) και στη συνέχεια ως πρώτος της προπονητής για δυο σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Από το 2021 ως το 2024 διετέλεσε περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής στην Κρήτη. Το 2022 ήταν βοηθός του Δημήτρη Μπουσβάρου στην Εθνική Παμπαίδων.

Ο Κώστας Κομποδιέτας είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός αλλά και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα μπάσκετ, μέλος του ΣΕΠΚ και προπονητής Α' κατηγορίας.

Κώστα σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΧΑΝΘ».