Skip to main content

Elite League – Με… φόρα για την νίκη Χ. Τρικούπης και ΦΕΑ

Ακόμα μία νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Χαρίλαος Τρικούπης απέναντι στην ΦΕΑ, η οποία θέλει να κάνει… σεφτέ στην Elite League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν φιλοξενώντας το Σάββατο στις 17:00 την ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ που αναζητά μεν ακόμη την πρώτη της νίκη, αλλά προέρχεται από διαδοχικές προκρίσεις στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Μεσολογγίου μετά τη σημαντική νίκη απέναντι στο Αγρίνιο την Κυριακή θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, όπως τόνισε ο Ιάσωνας Δημητρακόπουλος. «Έχουμε αφήσει πίσω τη μεγάλη νίκη της Κυριακής και έχουμε επικεντρωθεί στο νέο παιχνίδι του Σαββάτου. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Α2, καλή χημεία και μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο αν δεν δείξουμε την σοβαρότητα που πρέπει. Μόνος μας στόχος η νίκη! Σας περιμένουμε όλους ξανά στο γήπεδο να γίνετε ο έκτος παίκτης της ομάδας μας», τόνισε ο 22χρονος φόργουορντ.

Η νεοφώτιστη ΦΕΑ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Κύπελλο μετά τις προκρίσεις επί Νήαρ Ηστ και ΚΑΠ, αλλά στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην επιστροφή της στην κατηγορία. Ο γκαρντ της ομάδας, Λευτέρης Καραλευθέρης, έδωσε το στίγμα του για την επικείμενη αναμέτρηση: «Προερχόμαστε από δύο ήττες με την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά δεν πτοούμαστε. Ο δρόμος φέτος είναι μακρύς και το κάθε ματς είναι διαφορετικό, αλλά εξίσου δύσκολο όπως όλα. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Μπροστά μας έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Σαν ΦΕΑ κοιτάμε να ευχαριστηθούμε κάθε ματς χωρίς άγχος κι αυτό εκτιμώ πως είναι το δυνατό μας όπλο. Εύχομαι ένα υγιές και ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπως και καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και για τις δύο ομάδες», τόνισε ο 24χρονος άσος.

Μεσολογγίου 17.00 Χαρ. Τρικούπης-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ Δαρλαμήτσος-Λιότσιος-Μαρινάκης (Πατσαντζόπουλος)