Skip to main content

Ψυχικό – Χ. Τρικούπης: Για την τρίτη νίκη

Ψυχικό και Χαρίλαος Τρικούπης αναμετρώνται το Σάββατο (17:00) για την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν με κοινό στόχο την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από το Αγρίνιο. «Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους και χαλάρωσης σε κανένα παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να μας πεισμώσει αυτή η ήττα και να βγάλουμε για 40 λεπτά το 100% των δυνατοτήτων μας πάνω στο παρκέ», τόνισε ο γκαρντ της ομάδας, Γιώργος Κουκάς.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Σαββάτου είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς προερχόμαστε από μια κακή ήττα για εμάς πρέπει να ανασυνταχτούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν  πιο σοβαροί, πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις νίκες. Για εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης, ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι μια νεανική και καινούργια ομάδα που μπορεί να σου κάνει ζημιά αν την υποτιμήσεις. Πρέπει να εμφανιστούμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε ο 37χρονος άσος.

Στον αντίποδα, ο Χαρίλαος Τρικούπης μετά από δύο σερί νίκες στο Μεσολόγγι στοχεύει στην πρώτη του επικράτηση εκτός έδρας στο τρέχον πρωτάθλημα. «Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο και το κίνητρο είναι μεγάλο. Θα δώσουμε όλοι μας το 100%, για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν», ανέφερε ο 19χρονος γκαρντ της ομάδας, Ηλίας Μανιάς.