Skip to main content

Elite League - Μάχη στο Μεσολόγγι

Στο Μεσολόγγι και στην αναμέτρηση του Χαρίλαου Τρικούπη με τον Παπάγου, στρέφονται τα βλέμματα των φίλων της Elite League. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: 

Δύο ομάδες που έχουν ήδη δείξει τη δυναμική τους στην κατηγορία αναμετρώνται για την 5η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται τον Παπάγου.

Οι γηπεδούχοι μετά τη βαριά ήττα από το Ψυχικό (92-67) θέλουν να αντιδράσουν παίρνοντας την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο με μια πολύ έμπειρη και σκληρή ομάδα. Ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή σε συνδυασμό με τον κόσμο μας που μας βοηθάει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε ο 26χρονος γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Νίκος Χουχούμης.  

Οι νεοφώτιστοι, στον αντίποδα, με… φόρα από τη νίκη επί της ΦΕΑ (89-66) επιζητούν την τέταρτη νίκη τους. «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στη συγκεκριμένη κατηγορία! Σεβόμαστε το Χαρίλαο Τρικούπη που δείχνει δυνατός στην έδρα του και αναμφίβολα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος.

«Έχουμε ξεκινήσει καλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί! Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, χωρίς να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του προηγούμενου ή το τι ακολουθεί στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι κάθε εβδομάδα για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!», πρόσθεσε ο 36χρονος γκαρντ.