Skip to main content

Elite League – Γηραιός για σερί, ΦΕΑ για… σεφτέ

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Ηρακλής που υποδέχεται την ΦΕΑ, με την φιλοξενούμενη ομάδα να ψάχνει την πρώτη της νίκη.  

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ηρακλής ΚΑΕ 2022 και ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ αναμετρώνται το Σάββατο (17:00) για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί νικών τους, όπως τόνισε ο Ταϊρί Γκάθραϊτ. «Γνωρίζουμε πως όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να είμαστε εμείς που θα έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, κάτι που κάναμε καλά στην Ελευθερούπολη, αλλά όχι στα προηγούμενα παιχνίδια. Σαφώς θα πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα για τον αντίπαλό μας, που είναι μια μαχητική ομάδα και παλεύει παντού, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί επί σαράντα λεπτά», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Η αλήθεια είναι ότι παίζοντας στην έδρα μας θα έχουμε περισσότερη ορμή από τους φιλάθλους μας, όμως και πάλι δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί. Αυτό που συμβαίνει σε κάθε γήπεδο είναι εκπληκτικό, είναι σα να παίζουμε παντού εντός έδρας και τους ευχαριστούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και στις δυσκολίες και στα ευχάριστα πράγματα, όπως και στη ζωή, που δεν μπορεί να είναι όλα ευχάριστα. Κάθε αγώνας θα είναι και μία «μάχη», ο «πόλεμος» έχει ακόμη δρόμο για να κερδηθεί», πρόσθεσε ο 26χρονος άσος.

Όσο για τη δική του καλή απόδοση; «Είναι πολύ όμορφο για μένα που η ομάδα με εμπιστεύεται, οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ να μπορώ να κάνω το παιχνίδι μου κι εγώ προσπαθώ να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορώ. Χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα».

H ΦΕΑ θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη σε μια δύσκολη έδρα. «Ακόμα δεν έχουμε γευτεί αυτήν την χαρά… Δεν είναι, όμως, κάτι που μας αγχώνει. Η ομάδα δουλεύει σωστά. Τρία από τα πέντε παιχνίδια μας έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Σκοπός είναι να μάθουμε από τα λάθη μας, να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να μην κάνουμε πισωγυρίσματα. Αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, οι νίκες θα έρθουν», τόνισε ο Χάρης Λίτσος.

«Αν μας έλεγαν πριν από κάποια χρόνια ότι η ΦΕΑ θα φτάσει να παίζει Σάββατο με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, θα γελούσαμε… Κοίτα, όμως, πως τα φέρνει η ζωή. Θέλουμε να χαρούμε αυτό το ματς, να παλέψουμε και στο τέλος να πάρουμε ότι μας αναλογεί», πρόσθεσε ο 35χρονος άσος.

«Το πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες με ιστορία, με κόσμο και με πολύ καλούς παίχτες. Σαν ΦΕΑ θέλουμε να χαρούμε αυτό το ταξίδι. Κάθε αγωνιστική είναι αμφίρροπη και δεν υπάρχουνε ξεκάθαρα φαβορί», κατέληξε.