Skip to main content

Elite League – Για την επιστροφή στις νίκες το Μεσολόγγι, να διατηρήσει το σερί του το Μαρούσι

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα του Χαρίλαου Τρικούπη με το Μεσολόγγι, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Elite League, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή τους στις επιτυχίες και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την 4η σερί νίκη τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και το Μαρούσι να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στην αναμέτρησή τους για την έβδομη αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00).

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με το Μαρούσι, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να βγάλουμε πάθος, ενέργεια και συγκέντρωση και με τη βοήθεια του κόσμου μας να τα δώσουμε όλα για την νίκη», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ της ομάδας, Παναγιώτης Ερμείδης.

Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στο 5-1, φιλοδοξούν να φτάσουν στην τέταρτη σερί νίκη τους. «Προερχόμαστε από ένα σερί τριών νικών κάτι το οποίο έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και τίποτα γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και το Σάββατο παίζουμε με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα . Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει στοχευμένα ώστε να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ απαιτητικό ματς», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ, Γιάννης Μιχαλούτσος.