Skip to main content

Τουτζιαράκης: «Αφήνουμε πίσω το κακό διάστημα που περάσαμε»

Ο παίκτης της Ελευθερούπολης και MVP της αγωνιστικής, Σταύρος Τουτζιαράκης, τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στο webradio της ΕΟΚ ότι παίζει μεγάλο ρόλο στους αγώνες του πρωταθλήματος της Elite league η έδρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Ελευθερούπολη επικράτησε του Αγρινίου με 88-75 για την 9η αγωνιστική της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν και ο σέντερ των νικητών και MVP της αγωνιστικής, Σταύρος Τουτζιαράκης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τις τέσσερις σερί ήττες της Ελευθερούπολης: «Ήταν ίσως μια κακή περίοδος που πρέπει να την αφήσουμε πίσω. Ξεκινήσαμε τώρα με το 2/2 απέναντι σε Καβάλα και Αγρίνιο και τώρα έπεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό εκτός έδρας και βλέπουμε».

Για το αν υπήρχε ανησυχία στην ομάδα μετά τις τέσσερις ήττες: «Όταν έχεις κάνει τέσσερις ήττες σίγουρα υπάρχει ανησυχία, «τριγμοί» και γκρίνια, αλλά το θέμα είναι να σηκώσεις το κεφάλι και να επανέλθεις. Τώρα με τις δύο συνεχόμενες νίκες δείξαμε ότι μπορούμε να το αφήσουμε πίσω και να συνεχίσουμε».

Για το επερχόμενο (10/12) παιχνίδι με το Ψυχικό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Τελευταία μας εικόνα είναι απ’ τα περσινά ματς των play-off. Είναι διαφορετικές και οι δύο ομάδες φέτος, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Elite League: «Φαίνεται ότι η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο σ’ αυτό το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές στην έδρα τους. Άλλαξε και το πρωτάθλημα, θα γίνουν play-off και Final-4, οπότε δε χάνεις κάτι με 1-2 ήττες, απλά θέλεις να πλασαριστείς όσο ψηλότερα γίνεται για να ‘χεις καλή θέση στα play-off».