Skip to main content

Αίας Ευόσμου - Φέρνει τον Κάιρι Γουόκερ με εμπειρία από τη G - League (vid)

Σε μια μεταγραφική κίνηση που προκαλεί αίσθηση προχωρά ο Αίας Ευόσμου, αφού σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του superbasket η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει φέρει στην Ελλάδα τον Κάιρι Γουόκερ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη G - League και ήταν σε συζητήσεις με τους Σικάγο Μπουλς για συμβόλαιο 10 ημερών. 

Ο Γουόκερ είναι 22 ετών και έχει ύψος 1.98 μέτρα και αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ. Ήταν έτοιμος να υπογράψει με το κολέγιο του Arizona State, όταν και διαγνώστηκε η μητέρα του με σοβαρή ασθένεια. 

Στη συνέχει προπονούνταν μόνος του με στόχο το NBA Draft, ωστόσο η ασαφής εικόνα που είχαν οι ομάδες οδήγησε στη μη επιλογή του.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν έπαιξε στη G - League με τους Capital City Go-Go, όπου και κατέγραψε 35 συμμετοχές, έχοντας 7.7. πόντους και 2.3 ριμπάουντ.

Ο Αίας Ευόσμου κάνει αυτή την κίνηση κι ενώ μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ 3-7 στην Elite League. Πιο συγκεκριμένα με συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου κ. Παπαθανασίου και του κόουτς Χατζούλη κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του αθλητή, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών είναι θέμα χρόνου.