Skip to main content

Καμαριανός: «Η ομάδα να κερδίζει άσχετα από την προσωπική μου απόδοση»

Συνέντευξη στο Web Radio της ΕΟΚ έδωσε ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Elite League, με τον Έλληνα αθλητή να στέκεται στην ομαδική συμπεριφορά και τα αποτελέσματα που θέλει να πετύχει το Μαρούσι.  

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη νίκη επί του Τρίτωνα: 

«Ήταν πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε, γιατί ήταν και εκτός έδρας νίκη, κάτι που είχαμε να κάνουμε απ’ την 1η αγωνιστική επί της ΝΕΜ. Ο Τρίτωνας είναι πολύ δυνατή ομάδα, πολύ ανταγωνιστική, γι’ αυτό είναι και 1οι στη βαθμολογία. Ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε».

Για το φετινό στόχο του Αμαρουσίου: 

«Το ‘χουμε συζητήσει πολλές φορές αυτό και με την ομάδα και με τον προπονητή. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με τον Πανερυθραϊκό στην έδρα μας, αλλά νομίζω ότι στη Elite League φέτος όλα τα παιχνίδια γίνονται ντέρμπι και όλοι μπορούν να τούς κερδίσουν όλους απ’ ό,τι έχει φανεί μέχρι στιγμής».

Για τις φετινές του εμφανίσεις: 

«Είναι ένας συνδυασμός. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα καταφέρνει και κάνει νίκες. Τα δύο τελευταία παιχνίδια με πήγαν πολύ καλά, έχω παίξει καλά και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει, αλλά αντίστοιχα το ‘χουν κάνει κι άλλοι παίκτες και σε κάθε αγωνιστική το κάνουν όλοι με πράγματα που δε φαίνονται στη στατιστική και είναι εξίσου σημαντικά. Αυτό κρατάμε και εγώ προσωπικά, το ότι η ομάδα κερδίζει, όχι τόσο την προσωπική μου απόδοση. Μ’ αρέσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, γιατί αυτό θ’ ανεβάσει κι έναν παίκτη».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Θα ‘θελα ν’ ανέβω κι άλλο επίπεδο, να παίξω στο ψηλότερο, αλλά αυτό χρειάζεται παραπάνω δουλειά, να είσαι πειθαρχημένος σε καθημερινή βάση, να ‘σαι καλός στους αγώνες. Επομένως, προσπαθώ και κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπου κι αν βρίσκομαι και στην Α1 και στην Elite League και από ‘κει και πέρα όσο ψηλότερα μπορέσω».