Skip to main content

Online Στοίχημα: Τα πρώτα βήματα για αρχάριους παίκτες

Το Online στοίχημα αποτελεί σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους φίλους των τυχερών παιχνιδιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει στις εταιρίες να βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρουν, προσελκύοντας όλο και περισσότερα μέλη στις πλατφόρμες τους. Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο μπορεί να συγκεντρώνει επάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας ωστόσο δεν αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τους παίκτες του στοιχήματος. ‘Ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τους έμπειρους παίκτες όχι όμως και για αυτούς που ξεκινάνε τώρα το παιχνίδι τους.

Το ταξίδι στον κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος μπορεί να φοβίζει τους αρχάριους παίκτες αλλά στην ουσία έχει μετατραπεί σε μία απλή διαδικασία. Χωρίς σκοτεινά σημεία και με αναλυτικές οδηγίες οι online bookmakers φροντίζουν να καλωσορίσουν όλους όσους επιθυμούν να ανοίξουν έναν στοιχηματικό λογαριασμό. Ας δούμε βήμα – βήμα όλα όσα πρέπει να κάνει ένας αρχάριος παίκτης για να στοιχηματίσει με ασφάλεια και αξιοπιστία στο διαδίκτυο.

Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρίας

Έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις το παιχνίδι σου στο διαδίκτυο αλλά δεν είσαι σίγουρος σε ποια στοιχηματική εταιρία να ανοίξεις λογαριασμό. Το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα αναφορικά με τον διαδικτυακό τζόγο επιβάλλει προσεκτικές κινήσεις από την πλευρά των παικτών. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες είναι συγκεκριμένες και οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν μέσα από την λίστα που έχει εγκρίνει η ΕΕΕΠ. Εκεί θα βρείτε στοίχημα μπάσκετ, virtual sports και τυχερά παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε με ασφάλεια και αξιοπιστία. 

Όσο βέβαια εξοικειώνεστε με το διαδικτυακό στοίχημα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελίσσετε το παιχνίδι σας. Δημιουργήστε λογαριασμό σε περισσότερες από μία στοιχηματικές εταιρίες συγκρίνοντας τις αποδόσεις που προσφέρουν σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και βρείτε sure bets για μικρά αλλά εγγυημένα κέρδη.

Ταυτοποίηση Λογαριασμού

Απαράβατος όρος για να συνεχίσετε να παίζετε σε μία online στοιχηματική εταιρία είναι η ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων. Η νομοθεσία προβλέπει την καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων κάθε παίκτη προκειμένου να αποφευχθεί το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η αξιοπιστία και η ασφάλεια του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά σημαντικά για τους bookmakers. Από την στιγμή που θα ολοκληρώσετε την εγγραφή σας σε μία στοιχηματική εταιρία έχετε στη διάθεσή σας 30 ημέρες για να προχωρήσετε στην καταχώρηση των στοιχείων σας. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε πραγματικά στοιχεία κατά την εγγραφή σας γιατί θα χρειαστεί να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα για την ταυτοποίησή τους. 

Κατάθεση στον στοιχηματικό λογαριασμό

Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πλέον μεγάλο αριθμό επιλογών για να πραγματοποιήσετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές. Κάθε επιλογή προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια και προστατεύεται από τις πιο σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε ανάληψη από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό μόνο με τη μέθοδο που έχετε τελευταία χρησιμοποιήσει για τις καταθέσεις σας. Επιπλέον μπορεί να σας ζητηθούν τα στοιχεία την κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού προκειμένου να ταυτοποιηθούν από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Υπεύθυνο παιχνίδι

Σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες θα βρείτε αναρτήσεις που κάνουν λόγο για το υπεύθυνο παιχνίδι και τον τρόπο που θα μείνετε μακριά από την εξάρτηση του τζόγου. Αν και νέοι στον χώρο του στοιχήματος καλό θα ήταν να ρίξετε μία ανάγνωση στις συμβουλές των ειδικών προκειμένου να αποφύγετε δυσμενείς καταστάσεις σε βάθος χρόνου. Αν πάλι αδυνατείτε να διαχειριστείτε τις αδυναμίες σας δεν έχετε παρά να κάνετε ένα σύντομο διάλλειμα από το παιχνίδι προκειμένου να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

Όρια bankroll

Βάλτε όρια στα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε στο στοίχημα. Όρια που έχουν να κάνουν με τα χρήματα που περισσεύουν από τον οικονομικό προϋπολογισμό και δεν θα σας λείψουν σε περίπτωση απώλειας. Μην επιχειρήσετε ποτέ να ξεπεράσετε το ποσό που έχετε αρχικά ορίσει αλλάζοντας ριζικά τη στρατηγική σας. Μην παρασυρθείτε από ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων ανεβάζοντας τα πονταρίσματά σας στο κυνήγι επιπλέον κέρδους. Μείνετε μακριά από ένα tilt που μπορεί να σας κοστίσει σε χρήμα και διάθεση.