Skip to main content

Στο πλευρό του βασιλιά ξαναβρήκαν την χαμένη τους αίγλη

To Superbasket καλωσορίζει στην παρέα του το Shot Clock, μια ολόφρεσκη μπασκετική φωνή που ισορροπεί και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.
 
 
Κάποτε, μια δεκαετία πριν, Rajon Rondo και Dwight Howard απειλούσαν τον "βασιλιά" LeBron στο δρόμο του για το μπασκετικό πάνθεον. Ο Dwight Howard μάλιστα κατάφερε να φτάσει στους τελικούς του ΝΒΑ ως ο απόλυτος ηγέτης των Magic, ενώ ο Rondo ήταν ένας καθοριστικός παίκτης για το πρωτάθλημα των Celtics και ο σταρ τους για τα επόμενα χρόνια.

Έπειτα από λίγα χρόνια, οι δύο τότε σούπερσταρ, άρχισαν να χάνουν πολλή από την αίγλη τους. Ο Howard εξαιρώντας την πρώτη σεζόν του στο Houston έγινε ένας παίκτης που κάθε ομάδα ήθελε να ξεφορτωθεί, παρά την σχετικά καλή ενδογηπεδικη του παρουσία - που όμως δε θύμιζε σε τίποτα τον παλιό Superman. O Rondo είχε ένα καταστροφικό πέρασμα από τους Mavericks και μετά έκανε κάποιες μέτριες χρονιές σε κακές ομάδες.

Πλέον, οι κάποτε αντίπαλοι του "βασιλιά" πήγαν στο πλευρό του. Άλλωστε ο χρόνος δεν τον αγγίζει. Οι αντίπαλοι του έχουν σταματήσει το μπάσκετ ή έχουν γίνει ρολιστες και αυτός ακόμη επιμένει να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και έτσι, στο πλευρό του βασιλιά, ξαναβρήκαν την χαμένη τους λάμψη σε μια λίγκα που όσο γρήγορα σε ανεβάζει, άλλο τόσο σε ρίχνει.

D12 και Rondo ακόμα εδώ. Όχι όπως παλιά. Αλλά ξανά σε μέρη που μας αρέσει να τους βλέπουμε: οι τελικοί του ΝΒΑ έχουν τους Lakers να περιμένουν τους Heat, έχοντας στο ρόστερ τους παίκτες που διψούν για ένα πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον...

Ακολουθείστε το Shot Clock στο Facebook