Skip to main content

Εξαλλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού με τον Σλούκα (pic)

Δυο περιστατικά με πρωταγωνιστή τον αρχηγού του Παναθηναϊκού προκάλεσαν την οργή των οπαδών του Ολυμπιακού. 

Ο χθεσινός (29/9/2024) τελικός του Super Cup αναμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τα είχε όλα. Ενταση, πάθος, μαχητικότητα, όμορφες φάσεις και μεγάλα καλάθια από τους παίκτες των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Παντως, υπήρξαν και δύο συγκεκριμένα στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα που προκάλεσαν την οργή των ερυθρόλευκων φιλάθλων και γέμισαν τα social media.

Ο κόσμος του Ολυμπιακου όπως φάνηκε από σωρεία δημοσιεύσεων στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσεις κατηγορεί στον αρχηγό του Παναθηναϊκού για το επικίνδυνο φάουλ πάνω στον Πετρούσεφ στις αρχές της τελευταίας περιόδου, από το οποίο ο Σέρβος άσος προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και λίγο έλειψε να τραυματιστεί. Επιπλέουν, του καταλογίζουνε ότι μετά το "σκαμνάκι" στον Πετρούσεφ όχι μόνο δεν έσπευσε να τον σηκώσει ή τουλάχιστον να διαπιστώσει αν είναι καλά (όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε σε ανθρώπινο επίπεδο), αλλά δεν γύρισε καν να τον κοιτάξει! Συνέχισε ατάραχος να ασχολείται με τον διαιτητή αδιαφορώντας αν προκάλεσε κάποια ζημιά στον συνάδελφό του.

Ο δεύτερος λόγος που ο Σλούκας έχει μπει στο στόχαστρο του κόσμου του Ολυμπιακού έχει να κάνει με ένα κοντινό πλάνο της τηλεόρασης 3 λεπτά μετά το ξεκίνημα του της τρίτης περιόδου. Με βάση τα όσα ισχυρίζονται οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με δεκαδες αναρτήσεις τους, ο πράσινος ηγέτης γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος του Γιώργου Μπαρτζώκα και τον έβρισε. Στη συνέχεια του πλανου μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται να κλειδώνει το βλέμμα του πάνω στον πρώην παίκτη του σοκαρισμένος. Σαν να μην πιστεύει αυτό που μόλις άκουσε...

Οπως εύκολα γίνεται αντιληπτό τα δύο αυτά περιστατικά έριξαν ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά της αντιπαλότητας και προκαλέσανε την έκρηξη των φίλων των Πειραιώτων.

Τα δυο περιστατικά: