Skip to main content

Ρέι Άλεν: Σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο για τος δις πρωταθλητή NBA (pic)

Ο Ρέι Άλεν, εκ των κορυφαίων σουτέρ του NBA  είχε σοβαρό ατύχημα κάνοντας ποδήλατο και το κράνος που φορούσε τον έσωσε από τα χειρότερα. Την είδηση την μετέφερε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Ρέι Άλεν:

«Έκανα ποδήλατο στη γειτονιά μου και ένα αυτοκίνητο ήταν πίσω μου. Έκανα πιο γρήγορα για να φύγω από τη μέση και όπως κοιτούσα πίσω μου, το αυτοκίνητο είχε βρεθεί ακριβώς μπροστά μου και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Συγκρούστηκα μαζί του και έπεσε σε κάτι δέντρα πέφτοντας από το ποδήλατό μου. Προσγειώθηκα με το πρόσωπο  και τραυματίστηκα στον ώμο και τη μέση. Αμέσως σηκώθηκα και περπάτησα χτυπημένος στο σπίτι μου. Όταν μπήκα μέσα έχασα την ανάσα μου και παραλίγο να λιποθυμήσω. Η σύζυγός μου με πήγε στο νοσοκομείο για να βεβαιωθούμε πως δεν είχα κάποια εσωτερική αιμορραγία. Ευτυχώς οι εξετάσεις και οι ακτινογραφίες ήταν καθαρές. Ευτυχώς το κράνος μου με έσωσε από τα πολύ χειρότερα», 

«Όταν κάνεις ποδήλατο δεν πρέπει να παίρνεις το βλέμμα σου από το δρόμο. Στην αρχή δεν ήθελα να κάνω τη συγκεκριμένη ανάρτηση, γιατί κανένας δεν θέλει να δείχνει τις άσχημες στιγμές του στη ζωή, αλλά όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις πως η ζωή δεν αφορά μόνο να είσαι cool και τέλειος. Είναι οκ να είσαι ευάλωτος. Να θυμάστε να φοράτε πάντα κράνος»