Skip to main content

Η ευχή του Γ. Αγγελόπουλου στον Αντετοκούνμπο που βγήκε αληθινή (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκαρφάλωσε στο… μπασκετικό Έβερεστ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΒΑ με τους Μπακς, με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP των τελικών.  Ένας από τους ανθρώπους που είχε πιστέψει από την αρχή τον «Greek Freak» ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος, μαζί με τον αδελφό του Παναγιώτη, έστειλαν τα συγχαρητήρια τους στον Έλληνα αστέρα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στην προ μηνών συνάντηση που είχε με τον Αντετοκούνμπο, είχε κάνει μία ευχή, η οποία βγήκε αληθινή.  Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, απευθυνόμενος στον Γιάννη, είχε πει την χαρακτηριστική ατάκα «άντε και πρωταθλητής κόσμου». Και μερικούς μήνες αργότερα, η… προφητεία του Γιώργου Αγγελόπουλου βγήκε αληθινή.

Είναι γνωστό πως δεν ήταν πολλοί αυτοί που έδιναν σημαντικές ελπίδες στους Μπακς να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσουν το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ένας από τους λίγους που πίστευαν στον Γιάννη, ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που από την Τετάρτη 21/7, νιώθει δικαιωμένος.