Skip to main content

Καστρίτης: «Περήφανος για τον κόσμο και τα παιδιά αυτά»

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπόρεσε να κρύψει τη στενοχώρια του για την όγδοη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης στην τελική κατάταξη της Basket League. Είχε όμως μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η ιστορία της ομάδας μας για όλη τη χρονιά», δήλωσε ο προπονητής του Άρη και συνέχισε: Τις τελευταίες 10-15 μέρες η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, πιο δύσκολη από κάθε άλλη περίοδο, με 7-8 παίκτες στην προπόνηση. Δεν χρειάζεται όμως να κλείσουμε έτσι τη σεζόν, μιλώντας γι’ αυτά. Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που μας αγκάλιασε όλη τη χρονιά, τα παιδιά που έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα. Δείξαμε ότι αξίζαμε και κάτι παραπάνω. Κρατάμε τα πάντα ως ομάδα και οργανισμός ως παρακαταθήκη και προχωράμε για την επόμενη μέρα».

Για την αίσθηση που αφήνει η χρονιά: «Γλυκόπικρη, αλλά παρόλα αυτά είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια. Το πικρό συναίσθημα στο τέλος είναι λίγο άσχημο. Είναι κι αυτό μέρος της διαδικασίας, γινόμαστε καλύτεροι και το τελικό αποτέλεσμα δεν αφαιρεί τίποτα από την προσπάθεια και τον ιδρώτα των παιδιών».

Για τις συζητήσεις που αφορούν τη δική του παραμονή: «Θα αρχίσουν άμεσα πιστεύω οι συζητήσεις και θα μιλήσουμε για όλα»