Skip to main content

Σερέλης: «Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με διαφορά το Περιστέρι στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Basket League, αλλά ο Χρήστος Σερέλης είχε ήδη το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι. 

"Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως από την ενέργεια και την συγκέντρωση της ομάδας. Κάναμε αρκετά από αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις αμυντικά και πήγαν καλά. Το Σάββατο θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Το Περιστέρι είναι μια δυνατή ομάδα, με αρχές και δυσκολοκατάβλητη. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη. Είναι στόχος μας να είμαστε πιο σκληροί αμυντικά, να έχουμε καλύτερη λειτουργία. Το σημερινό ήταν μόνο ένα παιχνίδι. Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι σε πέντε μέρες".

Σε ερώτηση που έγινε στη συνέντευξη Τύπου για την 20ήμερο απραξία της ομάδας και αν στο διάστημα αυτό δούλεψε στο κομμάτι της άμυνα απάντησε: "Είναι φανερό ότι είχαμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Θέλαμε να δώσουμε καλύτερες οδηγίες στους παίκτες και κατευθύνσεις στην άμυνα, να καταλάβουν όλοι οι παίκτες τι θέλουμε, τι ζητάμε από αυτούς. Παράλληλα, βάλαμε και κάποια πράγματα στην επίθεση. Θα το ξαναπώ όμως κι ας γίνομαι κουραστικός. Το σημαντικότερο είναι η νοοτροπία με την οποία η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο. Η νοοτροπία είναι αυτή. Να είναι η άμυνα σκληρή και να μην αφήνουμε τον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι του".