Skip to main content

Σερέλης: «Δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Περιστέρι με 73-58 και ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε ίσως για πρώτη φορά στην επίθεση και όχι στην άμυνα.

«Δεν λειτούργησε καθόλου η επίθεσή μας», τόνισε ο προπονητής των «πράσινων» μετά από την ήττα από το Περιστέρι εκτός έδρας που ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών των play offs σε 1-1. «Το Περιστέρι έπαιξε πολύ δυνατά, δεν παίξαμε καλά ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο», συνέχισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι θα γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά. Τώρα επιστρέφει η σειρά στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να παίξουμε όπως μπορούμε και να παίξουμε όπως πρέπει για να κάνουμε το 1-1».

Ο Σερέλης ξεκαθάρισε πως δεν παίζει ρόλο στην απόδοση του Παναθηναϊκού το αν παίζει εντός ή εκτός: «Δεν έχει να κάνει με το ΟΑΚΑ. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα ως ομάδα. Τα παιδιά ήξεραν πως μετά τη νίκη με μεγάλη διαφορά στον πρώτο αγώνα το Περιστέρι θα παρουσιαζόταν αποφασισμένο. Είναι ξεκάθαρο πως δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου έτοιμοι για να παίξουμε το ίδιο σκληρά όπως το Περιστέρι».