Skip to main content

Κάρι για σύστημα του κόουτς Σπανούλη στο Περιστέρι: «Ωραίο play. Δουλεύει για μια φορά, μέχρι να βρει λύση η άμυνα»

Ο Στέφ Κάρι είδε στο διαδίκτυο ένα play που έπαιξε το Περισ΄τερι του Βασίλη Σπανούλη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό σταρ να σχολιάζει θετικά τον τρόπο παιχνιδιού της αθηναϊκής ομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «All Day Athletes» πρόβαλε ένα σύστημα που ξεκινάει με Ghost Screen (δηλαδή ψεύτικο) του Χάμερ, ακολουθεί Flare Screen του Χάμερ στον Ντένμον και μετά από νέο σκριν του ψηλού στον κοντό ο Ντένμον παίρνει τη μπάλα και είτε σουτάρει είτε βρίσκει τον ψηλό που έχει ρολάρει στο καλάθι, εν προκειμένω τον Χάμερ. 

Ο Στεφ Κάρι ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στο παιχνίδι μακριά από τη μπάλα επικρότησε το σύστημα της ομάδας του κόουτς Σπανούλη τονίζοντας ότι είναι χρήσιμο μέχρι να βρει λύση η άμυνα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Κάρι:

«Το πρόβλημα είναι το Νο18 (σ.σ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ του ΠΑΟΚ, που μαρκάρει τον Ντένμον). Πρέπει να παίξει από πάνω στο Flare screen.

Η πάσα πάνω από την άμυνα στην γωνία είναι η πιο δύσκολη πάσα. Όλοι οι άλλοι παίκτες των αμυνόμενων πρέπει να μείνουν στην θέση τους. Ωραίο σύστημα.

Δουλεύει μόνο μία φορά μέχρι να βρει την λύση η άμυνα».

CURRYTWEETPERISTERI

Το βίντεο με το σύστημα του Περιστερίου: