Skip to main content

Παρουσίασε την φανέλα για την νέα σεζόν ο Άρης

Ο Άρης παρουσίασε την φανέλα του για την νέα αγωνιστική σεζόν την Κυριακή (24/9).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

Στο ξενοδοχείο «ΟΝΟΜΑ» έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 24/09 η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, και της χορηγίας ονοματοδοσίας της ομάδας από τον Όμιλο Τουρνικιώτη Midea.

Το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος του Ομίλου Τουρνικιώτη, Καλλιόπη Τουρνικιώτη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, Χάρης Μόσχος και ο εμπορικός διευθυντής της Midea MBT Ελλάδας, Ηλίας Καστρινός.

Τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου και ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης. Τη φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 παρουσίασαν ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Ίσμαελ Σανόγκο και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ. Παρόντες ήταν ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Σιγάλας και ο team manager της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν δύο βίντεο, ένα για την επιστροφή του ΑΡΗ Midea στην Ευρώπη και ένα με τα highlights της περσινής σεζόν, η οποία σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Όμιλο Τουρνικιώτη Midea.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Χάρης Παπαγεωργίου.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την  αποδοχή της πρόσκλησης μας. Ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει γράψει  ένδοξη ιστορία στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια όπως όλες οι μεγάλες ομάδες περάσαμε μία περίοδο δυσκολιών, όμως ήδη από την περσινή χρονιά συναντήσαμε τους εκπροσώπους του ομίλου Τουρνικιώτη, πορευτήκαμε μαζί και αποφασίσαμε από κοινού να αναβαθμίσουμε την σχέση μας και για την φετινή αγωνιστική χρονιά  με εμπορικούς όρους».

Στη συνέχεια μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

«Αυτή η πολύ όμορφη συνεργασία ξεκίνησε πέρσι. Η αγκαλιά του ΑΡΗ είναι πολύ μεγάλη, και μέσα σε αυτή μπήκε ήδη από πέρσι και ο όμιλος Τουρνικιώτη ο οποίος φέτος θα ταξιδέψει μαζί με τον ΑΡΗ σε 9 χώρες. Από τα αρχαία χρόνια οι χορηγοί είχαν εξέχουσα θέση και βοηθούσαν στην άνθιση των τεχνών και του αθλητισμού. Όλος ο ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον όμιλο Τουρνικώτη γι’ αυτήν τη συνεργασία. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ένα πολύ καλό ελληνικό και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος του Ομίλου, Καλλιόπη Τουρνικιώτη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον ΑΡΗ, είναι η δεύτερη χρονιά που βρισκόμαστε εδώ. Ο όμιλος Τουρνικιώτη είναι μία πολυετής εταιρεία , μία εταιρεία κολοσσός, έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρονιά στην ελληνική, αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά. Μέχρι πέρυσι γνωρίζαμε τον ΑΡΗ σαν μία ιστορική ομάδα με ένδοξο παρελθόν, όμως με την περσινή μας συνεργασία εκτιμήσαμε τον πνεύμα της ομάδας νιώσαμε κομμάτι της, εκτιμήσαμε τόσο τους αθλητές και τον προπονητή αλλά κυρίως τους αφοσιωμένους οπαδούς. Φέτος που ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στην Ευρώπη, είμαστε στο πλευρό του και τον στηρίζουμε».

Ο εμπορικός διευθυντής της Midea MBT Ελλάδας, Ηλίας Καστρινός, επισήμανε.

«Ο όμιλός μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συστημάτων θερμότητας και κεντρικού κλιματισμού. Η χορηγία με τον ΑΡΗ περνάει στον δεύτερο συνεχόμενο χρόνο και αυτό προσδίδει μία ιδιαίτερη σημασία στην συνεργασία που θα έχουμε αλλά και στην αγορά της Βορείου Ελλάδος. Στην φανέλα του ΑΡΗ έχουμε τοποθετήσει την αιχμή της γκάμας μας, τις αντλίες της Midea. Η εταιρία μας όπως και ο ΑΡΗΣ, έχει επεκτείνει το ρόστερ της δηλαδή τα προϊόντα της. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα και εμείς η χορηγοί είμαστε δίπλα της σε κάθε βήμα».

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Κανέλλης Παρταλίδης, τόνισε:

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά γιατί βλέπω τις προσπάθειες μίας ομάδας ανθρώπων να αποδίδουν καρπούς και να φτάνουμε σήμερα να ολοκληρώνουμε μία σημαντική συμφωνία τόσο για τον ίδιο τον ΑΡΗ, όσο και για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε την αξία όσων καταφέρνουν να επιτύχουν. Αυτό είναι μία παρακαταθήκη έτσι ώστε να συνεχίσουμε την ίδια πορεία στο μέλλον. Σημασία έχει πως έχουν νιώσει κομμάτι της οικογένειας του ΑΡΗ και εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια και να γράψουμε μαζί χρυσές σελίδες και μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη».

Στη συνέχεια, τα στελέχη του Ομίλου Τουρνικιώτη απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

-Πέρσι ξεκίνησε μία χορηγία, φέτος υπήρξε μία αναβάθμιση με την ονοματοδοσία. Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στο συγκεκριμένο γεγονός;

ΧΑΡΗΣ ΜΟΣΧΟΥ: «Η πρώτη χρονιά ήταν αναγνωριστική, γευτήκαμε το μικρόβιο της ομάδας, ήδη είχαμε γνώση του παρελθόντος και υποστηρίζαμε τον ΑΡΗ. Ξέραμε πως ήταν μία τεράστια ομάδα που ένωσε όλους τους οπαδούς ανεξαρτήτως προτίμησης . Βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη της ομάδας θέλαμε να αναβαθμίσουμε την συνεργασία μας, η σύνδεση με το όνομα έχει στόχο κυρίως μελλοντικό, θέλουμε να δυναμώσει ο ΑΡΗΣ. Η σελίδα για τον ΑΡΗ γυρίζει και εμείς εδώ για να τον στηρίξουμε στις μελλοντικές του επιτυχίες».

-Με δεδομένο ότι στο παρελθόν οι εταιρείες που συνεργάστηκαν με τον ΑΡΗ είχαν σημαντικά κέρδη, ποιο ήταν το feedback της πρώτης χρονιάς της συνεργασίας;

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: «Η πρώτη χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη αν και ήταν δοκιμαστικό το πλαίσιο, ο όμιλος μας έχει αυξήσεις και πολύ δυνατές συνεργασίες τις οποίες προσπαθούμε να τις αναπτύξουμε, κομβικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η ομάδα του ΑΡΗ. Φέτος με την ονοματοδοσία που έχει γίνει  πιστεύουμε πως θα καταλήξει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γεμάτο επιτυχίες».

-Για τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες στις οποίες ο όμιλος Midea είναι χορηγός:

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: «Έχουμε καταφέρει να δείξουμε στην «μαμά» εταιρεία στην Κίνα την δυναμική της ομάδας και γι’ αυτό φέτος καταφέραμε να τους πείσουμε για να  επεκτείνουμε και να  ανανεώσαμε την συνεργασία μας . Φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα δεδομένου πως η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη, θα δείτε στο γήπεδο εξέχοντα στελέχη του ομίλου μας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

*Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο «ΟΝΟΜΑ» (https://onomahotel.com), επίσημο υποστηρικτή της ομάδας μας, για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.