Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια»

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, να στέκεται στο πρόσωπο της ομάδας του τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά:  

"Αν και είναι δύσκολο αυτά τα παιχνίδια να κριθούν τόσο νωρίς, αλλά ήμασταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά στο πρώτο μέρος και επιβληθήκαμε και ψυχολογικά του Παναθηναϊκού μέσω αυτού του τρόπου.

Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια και όπως έχουμε πει, πέρα από τα πρόσωπα η ομάδα συνεχίζει να έχει ένα υψηλό επίπεδο.

Σήμερα έλειπε και ο Νάιτζελ, θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στην κόρη του, στη γυναίκα του και στον ίδιο για το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Σχεδιάσαμε σε μία ημέρα το παιχνίδι όπως πάντα, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να κρύψουμε τις αδυναμίες μας και να εκθέσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού.

Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά, ήταν ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, είμαστε χαρούμενοι, τώρα αρχίζει η χρονιά"

 

Λϊγο αργότερα στην συνέντευξη Τύπου του τελικού τόνισε: 

"Να ευχηθώ στην ομάδα μου να έχει μία ανάλογη σε απόδοση, σε συγκομιδή και σε ενότητα σεζόν όπως την περσινή. Θα αφιερώσω τον τίτλο στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και στη γυναίκα του, να είναι καλότυχο το κοριτσάκι τους και ευτυχισμένο.

Είχαμε αξιόλογο πρώτο ημίχρονο αμυντικά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ασίστ, έβαλε τρία καλάθια και με βάση αυτό, επιβληθήκαμε σχετικά εύκολα. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάτι να χάσει. Η νίκη μας ήταν εμφατική, συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή και θα παίξει καλύτερα στο μέλλον".