Skip to main content

Παναθηναϊκός: Αδιαθεσία ο Αταμάν, Καμπερίδης: «Ήταν δύσκολο για την ομάδα να επιστρέψει»

 Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναικού, Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 75-51, υπογραμμίζοντας ότι οι "πράσινοι" θέλουν να νικήσουν τους ερυθρόλευκους στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague.

O προπονητής του Παναθηναικού, Εργκίν Αταμάν ένιωσε κάποια αδιαθεσία, με αποτέλεσμα τους πράσινους να τους εκπροσωπήσει στη συνέντευξη Τύπου ο συνεργάτης του, Σάββας Καμπερίδης.

O κόουτς Σάββας Καμπερίδης ανέφερε ότι: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε προφανώς δίκαια και συγχαρητήρια. Ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε ενεργειακά, μας έβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού, κέρδισε όλες τις μονομαχίες, χάσαμε και κάποια ελεύθερα σουτ. Όλα αυτά έβαλαν πίεση στην ομάδα και έτσι καταλήξαμε σε ένα καταστροφικό πρώτο μέρος.

Ήταν δύσκολο για την ομάδα να επιστρέψει. Έγινε μία προσπάθεια, βρήκαμε σουτ, όμως ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ξεπερνάει κάθε κακό αποτέλεσμα και να πηγαίνει στο επόμενο. Την Παρασκευή παίζουμε και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε τη σεζόν στη EuroLeague με νίκη".