Skip to main content

Μπαρτζώκας για μεταγραφές: «Είναι πράγματα που τα χειρίζεται η διοίκηση, έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις»

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… άνεμος από το Μαρούσι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, να μιλά για την βράβευση του από την ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά και για τα… μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά:

"Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα που ξαναγύρισα εδώ. Εδώ έχω περάσει όλα μου τα χρόνια σαν παίκτης και έχω κάνει παιδικές φιλίες, που ακόμα και τώρα είναι οι πιο σημαντικές για εμένα. Πάντα για μένα είναι σημαντικά τα παιχνίδια με το Μαρούσι. Παρακολουθώ την πορεία του και θέλω να κερδίζει.

Το Μαρούσι δεν είναι ιδιαίτερα αμυντικογενής ομάδα. Έχει επιθετικογενείς παίκτες. Ειδικά αν δεν είναι μέσα ο Τζούστον έχουν κάποια θέματα, τα οποία εμείς αξιοποιήσαμε σωστά με καλή κυκλοφορία της μπάλας από κάποιο σημείο και μετά.

Τι σημασία έχει αν είναι κοντά ή μακριά η προσθήκη; Όταν είναι να γίνει και αν θα γίνει θα ανακοινωθεί. Είναι πράγματα που τα χειρίζεται το front office (σσ. η διοίκηση) της ομάδας. Εγώ παρακολουθώ λίγο, έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις. Θα δούμε", ανέφερε ενδεικτικά.

Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, τόνισε: 

«Ήταν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, παιδάκια, οικογένειες. Είχαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, να κερδίσουμε και να μην έχουμε φθορά όσον αφορά τους βαθμούς, αλλά και το χρόνο συμμετοχής και την ενέργεια. Έπρεπε να διαφυλάξουμε τους παίκτες υπό την έννοια ότι προερχόμασταν από δύο αγώνες και ένα ταξίδι, με ένα όχι τόσο ανοικτό ροτέισον. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Αξιοποιήσαμε αυτά που έπρεπε για να κερδίσουμε, σκοράραμε πολλούς πόντους και γενικά μοιράσαμε τον χρόνο. Εύχομαι καλή τύχη στο Μαρούσι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση για την τιμή που έκαναν τόσο στον Ανδρέα Γκατζούλη όσο και σε εμένα. Περάσαμε πολλά χρόνια και οι δύο εδώ. Ο Αντρέας περισσότερα χρόνια από εμένα προπονητικά, όμως, ήμουν και πολλά χρόνια ως παίκτης. Παρότι δεν ήμουν στο συγκεκριμένο περιβάλλον ως παίκτης, πάντα η φανέλα που μετράει. Ερχόμενος εδώ πάντα νιώθω λίγο ιδιαίτερα. Εύχομαι στο Μαρούσι τα καλύτερα».