Skip to main content

Παπαθεοδώρου: « Πρέπει να παραμείνουμε μετρημένοι και ταπεινοί»

Ο coach του Προμηθέα , Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την νίκη της ομάδας του επί του Άρη , χαρακτήρισε την νίκη αυτή ως ιστορική , καθώς ήταν η πρώτη νίκη που πετυγχαίνει ο Προμηθέας σε αυτήν την έδρα , ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει ταπεινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του coach :

«Είναι η πρώτη φορά που ο Προμηθέας νίκησε τον Άρη στο Παλέ. Είναι δύσκολο να παίζεις στο Παλέ και να καταφέρνεις αυτό που πετύχαμε εμείς, να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας γι’ αυτό που έκαναν παρότι έγιναν λάθη στο τέλος τα οποία στοίχισαν και τη διαφορά που είχαμε αποκτήσει. Πρέπει να παραμείνουμε μετρημένοι και ταπεινοί»

Σε ερώτηση για το αν ο Προμηθέας έχει ένα πλεονέκτημα μετά τις εκτός έδρας νίκες επί του ΠΑΟΚ και Άρη απάντησε πως :  «Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι σημαντική αλλά οι διαφορές μεταξύ των ομάδων στο Πρωτάθλημα – με εξαίρεση τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό – είναι τόσο μικρές όπου κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Εμείς παρότι ξεκινήσαμε καλά, δεν παύουμε να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Ένα καλό ρόστερ με καλούς αθλητές αλλά όχι μεγάλο ρόστερ. Το πλεονέκτημα είναι θεωρητικό και μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως έχει γίνει το format του Πρωταθλήματος, η κανονική διάρκεια δεν κρίνει τα πάντα».

Ενώ για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του την τελευταία περίοδο ανέφερε πως : «Καλή ερώτηση. Δεν ξέρω. Πολλές φορές δεν υπάρχει εξήγηση. Μπορώ να δώσω την εξής εξήγηση. Για να πετύχεις αυτό που καταφέραμε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης, πρέπει να καταναλώσεις ενέργεια και συγκέντρωση. Ίσως έπαιξε ρόλο αυτό»