Skip to main content

Μαρούσι: Βετούλας και Νικολαΐδης αφιέρωσαν την νίκη επί του Απόλλωνα στον Ιορδάνου, που πενθεί την απώλεια του πατέρα του

Το Μαρούσι επικράτησε με άνεση του Απόλλωνα Πάτρας, στην μάχη της παραμονής στην Basket League, με τους ανθρώπους της ομάδας να αφιερώνουν την νίκη στον Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση, καθώς πενθεί για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

"Ξεκινώντας δεν θα ήθελα να πω κάτι μπασκετικό. Σίγουρα είναι μια μέρα χαράς για το Μαρούσι μετά από αυτή τη νίκη, αλλά όλος ο οργανισμός θέλει να συλλυπηθεί για το χαμό του πατέρα ενός παίκτη μας, του Χρήστου Ιορδάνου. Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για αυτό κι εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί του, αλλά σίγουρα ξέρει ότι έχει την υποστήριξη όλης της ομάδας", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προπονητή του Αμαρουσίου, Νίκου Βετούλα, στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, τόνισε:

"Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας, τον Χρήστο Ιορδάνου και στη μνήμη του πατέρα του, που χάθηκε. Έχει τα συλλυπητήριά μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός σαν παιδί και σαν χαρακτήρας. Τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα, γιατί τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ".