Skip to main content

Απόλλων Π.: Πατρινός ο Μπλοντίν (pic)

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Απόλλωνα, στην προσπάθεια των «Αχαιών» για παραμονή στην Basket League, με τους Πατρινούς να γνωστοποιούν την συμφωνία τους με τον Τρέβορ Μπλοντίν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε την σεζόν στο Βέλγιο με την Άαλστ, με την οποία είχε 10,8 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 25’, σε σύνολο 20 συμμετοχών, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι (9/3, 18:00).  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας:

"Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Αμερικανό γκαρντ Trevor Blondin (1,93 μ., 1996) ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο Μπλοντίν έχει σημαντική εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Φέτος έπαιξε στο Βέλγιο (Pro Basketball League) με την Άαλστ σε 20 παιχνίδια και σε σχεδόν 25 λεπτά συμμετοχής ο Μπλοντίν είχε μ.ο. στο Βέλγιο 10,8 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Την περσινή σεζόν το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας και σε 26 παιχνίδια με τη Λαγκούνα και σε σχεδόν 29 λεπτά συμμετοχής, είχε 12,9 πόντους μ.ο. 3,9 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ".