Skip to main content

Απόλλων Π.: Το «ευχαριστώ» στον γιατρό του Λαυρίου για την βοήθεια στο ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Χριστόπουλου

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα υγείας, κατά την διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα με το Λαύριο, με τους Πατρινούς, με ανακοίνωση τους, να ευχαριστούν τον γιατρό της ομάδας της Λαυρεωτικής, Ζακ Μελάγιες, για την βοήθεια που προσέφερε στον Έλληνα προπονητή.

Μάλιστα, ο γιατρός του Λαυρίου, ήταν και αυτός που συνέβαλε στην εξέταση του προπονητή των Πατρινών από τον ΩΡΛ, Δημήτρη Παπαευθυμίου, τον οποίο η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαρίστησε για την παροχή των υπηρεσιών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ευχαριστεί την ΚΑΕ Λαύριο Megabolt και ιδιαίτερα τον γιατρό της, Ζακ Μελάγιες για την βοήθεια του στην αντιμετώπιση ενός έκτακτου προβλήματος υγείας που είχε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Χριστόπουλος κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα.

Το πρόβλημα του προπονητή μας αφορούσε ΩΡΛ μας και ο Ζακ Μελάγιες εκτός από την ιατρική του βοήθεια, συνέδραμε ώστε ο Γιάννης Χριστόπουλος να επισκεφτεί μετά το τέλος της αναμέτρησης, τον ΩΡΛ Δημήτρη Παπαευθυμίου τον οποίος επίσης ευχαριστούμε για την φροντίδα του".