Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Διάστρεμμα ο Πετρούσεβ, ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό»

Στο ξεπέταγμα του Τανούλη στο παιχνίδι της Ρόδου, την κατάσταση του Πετρούσεβ, αλλά και την ανάδειξη του Τσους Ματέο ως προπονητή της χρονιάς στην Euroleague, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

"Ο Τανούλης δουλεύει μαζί μας πολύ σοβαρά και έχει παίξει και σε άλλα παιχνίδια. Σήμερα σκόραρε και πολύ, είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του. Τον αγαπούν. Το πιο σημαντικό είναι το διάστρεμμα του Πετρούσεβ, η προτεραιότητά μας ήταν να φύγουμε από εδώ υγιείς. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό, δεν φταίει κανείς. Είναι ζήτημα της στιγμής. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον coach Σεγκούρα. Είναι δύσκολο μετά από +20 μέρες χωρίς παιχνίδι να έρθεις και να παίξεις. Πολλά συγχαρητήρια στον Τσους Ματέο, έκανε φανταστική χρονιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η μόνη ομάδα που πήγε με 3-0 στο Final Four", ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα, ενώ λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: 

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για όλη του την παρουσία τη φετινή σεζόν. Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από 22 μέρες χωρίς παιχνίδι. Οπότε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως δεν θα ήταν πολύ ανταγωνιστικοί. Εμείς ήρθαμε εδώ με έναν σκοπό, να κερδίσουμε και να παίξουμε με ένταση όσο μπορούμε τηρουμένων των αναλογιών και να φύγουμε υγιείς. Δυστυχώς το δεύτερο δεν το καταφέραμε. Υπέστη διάστρεμμα ο Πετρούσεφ, ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό».