Skip to main content

Το μήνυμα Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ: «Τα κεφάλια κάτω, αντιμετωπίζουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία» (vid)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας στο Game 1 των τελικών επί του Παναθηναϊκού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέλνει το μήνυμα του ενόψει της συνέχειας της σειράς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», στην ομιλία του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά το φινάλε του ματς, αφού πρώτα έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του, στην συνέχεια τους κάλεσε να κρατήσουν τα κεφάλια κάτω και να δουν τι χρειάζεται ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο 2ο ματς, την Παρασκευή (7/6, 21:30) στο ΣΕΦ.  

«Θέλω να σας συγχαρώ για το ομαδικό πνεύμα που επιδείξατε. Παίξαμε ως ομάδα και ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για σαράντα λεπτά. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πάντα το να κερδίζεις το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό. Όμως, ακούστε… Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Η σειρά είναι best of five. Οπότε βάλτε τα κεφάλια κάτω και ελάτε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία. Ελάτε να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ή τι πρέπει να αποφύγουμε, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα την Παρασκευή», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.