Skip to main content

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι 12άδες του Game 2

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στην… αρένα του ΣΕΦ, στο πλαίσιο του 2ου τελικού της Basket Leage, με τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Εργκίν Αταμάν να κάνουν γνωστές τις 12αδες των «αιώνιων», ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Έτσι, από πλευράς Ολυμπιακού, στην 12αδα του Έλληνα προπονητή θα βρίσκονται οι Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργος Τανούλης και Νικόλα Μιλουτίνοβ.

Εκτός αποστολής βρίσκονται ο τραυματίας Μουστάφα Φαλ και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα και Μόουζες Ράιτ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στην διάθεση του τους: Τζέριαν Γκραντ, Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Δημήτρη Μωραΐτη, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λευτέρη Μαντζούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Εκτός βρίσκονται οι Λούκα Λούκα Βιλντόσα, Δημήτρης Μωραΐτης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.