Skip to main content

Μπαρτζώκας για Κάνααν: «Ακόμα και στην ανακοίνωση του ότι ήταν ευγνώμων στην ομάδα , παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε τις αιχμές του Αμερικανού γκαρντ για τον χρόνο συμμετοχής του, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τους «ερυθρόλευκους».  

Ο Αϊζάια Κάνααν αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Αμερικανό γκαρντ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τους «ερυθρόλευκους», να αφήνει κάποιες αιχμές, σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στους Πειραιώτες.

Σε αυτό ακριβώς το κομμάτι της ανάρτησης του Κάνααν στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην ομιλία του στο σεμινάριο προπονητών της Euroleague.

Αναλυτικά:

"Ένας από τους παίκτες μου που έφυγε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα μας έκανε ανακοίνωση στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είπε 'είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν. Αυτό είπε.

Στην ανακοίνωση όταν έφυγε τόνισε ότι 'έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν'. Πάνω κάτω παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του. Ακόμη και στην ανακοίνωση ότι έφευγε και ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Μπορούμε να βρούμε χίλια παραδείγματα, για το πώς είναι το μπάσκετ και το πώς πηγαίνει το μπάσκετ".