Skip to main content

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Λαζέφσκι (pic)

Ο Νέιτ Λαζέφσκι έφτασε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ομάδας του Άρη, όπου θα υποβηλθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία των "Κίτρινων".

Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου τον υποδέχθηκε ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ Άρης, όπου αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις του και να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα. Μάλιστα, ο Λαζέφσκι παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κιτρινόμαυρων".

Οι δηλώσεις του Λαζέφσκι:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη. Δεν έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως έχω ακούσει πολλά για την ομάδα, τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος. Έπαιξα και πέρυσι στην Ιταλία απέναντι με κάποιες ομάδες επιπέδου EuroCup και ήταν εντυπωσιακό. Νιώθω πολύ ωραία που θα αγωνιστώ σε μία τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτήν τη χρονιά», είπε ο 25χρονος παίκτης και αναφέρθηκε στα στοιχεία που συγκέντρωσε για τη νέα ομάδα του.

«Έχω δει βίντεο στο Youtube με τον κόσμο του Άρη και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους. Στόχος μου είναι να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ, γιατί όχι και τίτλους. Έχω μιλήσει με τον κόουτς για την πλούσια ιστορία της ομάδας και τους τίτλους της και ανυπομονώ για να ξεκινήσει η φετινή χρονιά».