Skip to main content

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία του γηπέδου

Στην  αποκάλυψη πως το κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων θα αποκτήσει νέο όνομα, προχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος, στην έκτακτη  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όπως έκανε γνωστό ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», η Ένωση ήρθε σε συμφωνίας με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια και με ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλα πέντε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος:

"Σας ευχαριστώ που έχετε έρθει. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια και με ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλα πέντε. Στην αλυσίδα αξίας του γηπέδου προσθέσαμε έναν κρίκο. Έχουμ προσθέσει άλλον έναν σημαντικό κρίκο. Μένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια και έχουν να κάνουν με τα έργα στο γήπεδο. Έχουμε τελειώσει με τις υποδομές και έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία ενός μοναδικού προορισμού στην Αττική.

Την διαδικασία την τρέξαμε εδώ και 14 μήνες, ήταν ένα bid contest, καταλήξαμε σε 5 ενδιαφερόμενους και με μεγάλη χαρά συμφωνήσαμε με την Sunel που δεν ήταν η οικονομικότερη αλλά ήταν η συμφερότερη. Μοιραζόμαστε κοινά οράματα".