Skip to main content

Μποχωρίδης: "Καλύτερα που ήρθε τώρα αυτή η ήττα, είναι ένα καλό μάθημα"

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, μίλησε μετά τη φιλική ήττα στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην Καρδίτσα, λέγοντας πως αυτό ήταν ένα καλό μάθημα ώστε να μην υποτιμούν κανέναν αντίπαλο, όμως τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς.

Οι δηλώσεις του Μποχωρίδη:

«Είναι ένα καλό μάθημα. Πρέπει να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Αν δεν παίζεις όπως πρέπει, αυτό συμβαίνει. Καλύτερα που έγινε τώρα αυτό. Είχαμε ελλείψεις, τέσσερις παίκτες εκτός, αλλά γι’ αυτό έχει φτιαχτεί αυτή η ομάδα. Μόνοι μας καταφέραμε αυτό που έγινε σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο πρώτο επίσημο ματς. Σε ενεργειακά επίπεδα, θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πότε πιστεύει πως θα είναι έτοιμοι: «Δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις. Έχουμε ένα εξαιρετικό σταφ, αυτοί ξέρουν πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα. Στόχος είναι στο πρώτο επίσημο ματς, τουλάχιστον ενεργειακά, να παλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για την προσαρμογή των ξένων παικτών: «Δεν είναι θέμα να διαχωρίσουμε Έλληνες και ξένοι. Το σημαντικό είναι να μάθουμε».