Skip to main content

Βεζένκοβ: "Πρέπει να τα κάνουμε όλα στο 100% για να πάρουμε τον πρώτο τίτλο"

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στο Περιστέρι και την πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Super Cup, λέγοντας πως θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ:

Για την απόδοση της ομάδας: “Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Μια ομάδα που παλεύει, όπως είναι το στιλ και το πνεύμα της. Δεν ήμασταν καλοί. Δεν θα πω για τα σουτ, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι θα τα βάλουμε. Χάσαμε φάσεις 50-50, χάσαμε φάσεις στην άμυνα, χάσαμε ριμπάουντ, χάσαμε αυτά που εξαρτιόντουσαν από εμάς. Είναι θέμα διάθεσης, είναι θέμα του να μπούμε στο παιχνίδι σωστά. Πρέπει να δουλέψουμε, πνευματικά πιο πολύ γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα”.

Για τον τελικό: “Αύριο θα είναι ένας τίτλος και ένα παιχνίδι διαφορετικό που δίνει ψυχολογία. Δεν κρινόμαστε από αυτό, δεν καθορίζει κάτι, όμως θέλουμε να το κατακτήσουμε, ειδικά όταν παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οπότε θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό και ο καλύτερος να κερδίσει.

Θα είναι ένα παιχνίδι με μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να τα κάνουμε όλα στο εκατό τοις εκατό για να πάρουμε τον πρώτο τίτλο”.

Για την απουσία των Φαλ και Μιλουτίνοβ: “Είναι παίκτες κλειδιά, είναι οι γίγαντές μας, αλλά δεν ψάχνουμε ψυχολογία. Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς. Πρέπει να μπούμε σωστά στις 50-50 φάσεις, να παλέψουμε, να είμαστε σκληροί στην άμυνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σήμερα οι 17 ασίστ δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες. Θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.