Skip to main content

Super Cup: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Η ώρα για τον πρώτο «αιώνιο» τελικό έφτασε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεπέρασαν τα εμπόδια των Περιστερίου και Άρη αντίστοιχα, πήραν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Super Cup και στο παρκέ του κλειστού της Ρόδου, θα παλέψουν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Αμφότερες οι ομάδες εμφανίστηκαν σαφέστατα ανέτοιμες, με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται χωρίς τον Μπράουν, τον Οσμάν, που έμεινε εκτός της επτάδας των ξένων, αλλά και τον τραυματία Αντετοκούνμπο. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ταξίδεψε στην Ρόδο χωρίς τους τραυματίες Φαλ, Μιλουτίνοβ, Έβανς, ενώ εκτός της τελικής εξάδας των ξένων έμεινε και ο ανέτοιμος ΜακΚίσικ.

Φυσικά, στόχος των «αιώνιων» είναι η νίκη και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν. Ο μεν Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει από εκεί που… έμεινε την περσινή σεζόν, ο δε Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 3Χ3 απέναντι στο «τριφύλλι», καθώς μετρά δύο νίκες (και μάλιστα άνετες), στους ισάριθμους τελευταίους τελικούς Super Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό.  

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, οι ηττημένοι των ημιτελικών, Άρης και Περιστέρι, συγκρούονται στο πλαίσιο του μικρού τελικού της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:45 Άρης – Περιστέρι

20:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός