Skip to main content

Καντέρ: «Σκυλάκι του Ερντογάν ο Τούρκογλου!» (pic)

Είναι γνωστή η σχέση… μίσους ανάμεσα στον Ενές Καντέρ και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αυτή τη φορά η… μπάλα παίρνει και τον Χέντο Τούρκογλου, με τον πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας να βρίσκεται στο στόχαστρο του σέντερ των Σέλτικς.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε το ΝΒΑ στα social media, με το οποίο θέλησε να τιμήσει τους Μουσουλμάνους παίκτες που αγωνίζονται στην Λίγκα και στο οποίο εμφανίζεται ο Καντέρ.  Ο Τούρκογλου έσπευσε να σχολιάσει πως "στο ΝΒΑ υπάρχουν άλλοι Μουσουλμάνοι παίκτες, όπως ο Τσέντι Οσμάν, ο Φουρκάν Κορκμάζ και ο Έρσαν Ιλιασόβα", προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Καντέρ.

Ο σέντερ της Βοστόνης πόσταρε το σχόλιο του Τούρκογλου, καθώς και ακόμα μία φωτογραφία που δείχνει ότι ο Τούρκος πρόεδρος της Ομοσπονδίας τον έχει μπλοκάρει, ενώ δεν δίστσε να τον χαρακτηρίσει ως… σκυλάκι του Ερντογάν!

"Ο Δικτάτορας Ερντογάν έδωσε πίσω στο σκυλάκι του τον Χέντο Τούρκογλου το κινητό του για να γράψει αυτό το σχόλιο; Επίσης, μήπως ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν σου είπε να με κάνεις μπλοκ;", έγραψε ο Καντέρ.