Skip to main content

Πετρόπουλος: «Οδηγός μας τα 35' του αγώνα με την ΑΕΚ»

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί οδηγό για τον Ιωνικό, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στο Περιστέρι, όπως υποστηρίζει στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της Basket League,

Θέλω να ξεκινήσω αυτό το blog μιλώντας για την κατάσταση με την πανδημία. Όλοι λέμε συνέχεια ότι είναι η υγεία είναι η απόλυτη προτεραιότητα και τα πολλά κρούσματα που ακούμε καθημερινά μας το υπενθυμίζουν. Εκφράζω ξανά την ευχή μου να μείνουμε υγιείς και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλο τον κόσμο, αλλά και στους συναδέλφους μου, που ταλαιπωρούνται από αυτόν τον ιό.

Εμείς προερχόμαστε από το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο πραγματικά δείξαμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο για 35 λεπτά κόντρα σε μία κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Σίγουρα αυτά τα 35 λεπτά πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια και να μας θυμίζουν ότι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40' ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, αυτό με το Περιστέρι. Είδαμε πόσο σπουδαία νίκη πήρε το Περιστέρι για το Basketball Champions League, αλλά φυσικά αυτό δεν πρέπει να μας φοβίσει. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον απαραίτητο σεβασμό σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, αλλά θα παίξουμε με το απαιτούμενο πάθος για να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη.

Φυσικά, πρέπει να πω πόσο χαρούμενοι είμαστε που ξεκινήσαμε προπονήσεις στο ανακαινισμένο κλειστό του Πλάτωνα κι ανυπομονώ να αρχίσουμε να παίζουμε τους επίσημους αγώνες στο φυσικό σπίτι της ομάδας.