Skip to main content

Με υπογραφή Λίνου Γαβριήλ (vid)

O coach Κωνσταντίνος Πανάς γράφει για τον προπονητή της Λάρισας, Λίνο Γαβριήλ, σχετικά με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Θεσσαλικής ομάδας επί του ΠΑΟΚ με 93-91.

Ο coach Γαβριήλ σαν άλλος Μπραντ Στίβενς έκανε ένα τρομερό τελευταίο play στην αναμέτρηση με το ΠΑΟΚ με το σκορ ισόπαλο. Ο κόουτς Μέξας ζήτησε αλλαγές σε όλα τα screen με σκοπό να αποφύγουν ένα ενδεχόμενο σουτ και φυσικά ζήτησε τη προσοχή των παικτών του σε ενδεχόμενη λόμπα. Ο κόουτς Γαβριήλ προέβλεψε τις αλλαγές στα σκριν από πλευράς ΠΑΟΚ και προέβει σε ένα call με άρωμα ΝΒΑ. Αρχικά "έδιωξε" τους δύο παίκτες της αδύνατης πλευράς σαν δόλωμα προς τη δυνατή πλευρά με μόνο σκοπό να μην υπάρχει βοήθεια στη λόμπα πάσα που ετοίμαζε.

Ο Γουεμπ πάει για "ψεύτικο back screen προς το Σμιθ και πραγματοποιείται η πρώτη αλλαγή. Αν εδώ ο Σμιθ έκανε back screen θα γινόταν αλλαγή και μάλλον tip πάνω στη μπάλα. Αντιθέτως απλά τσεκάρει τον παίκτη του για να τον τραβήξει προς τα έξω και ο αρχικός αμυντικός του Σμιθ που ήταν έτοιμος για αλλαγή σε ενδεχόμενη έξοδο προς το τρίποντο έχει τέτοια τοποθέτηση που μόνο να κυνηγήσει από πίσω μπορούσε. Κάπως έτσι επήλθε ένα εξαιρετικο play από τον coach Γαβριήλ.