Skip to main content

Λιάπης: «Ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για εμένα»

Ο Μιχάλης Λιάπης μίλησε για το επερχόμενο ματς του Κολοσσού Ρόδου με τον ΠΑΟΚ (19/12, 16:15), μέσω του προσωπικού του blog στο esake.gr.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Στο προηγούμενό μας παιχνίδι στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αν και το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλά, τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Από ‘κει και πέρα, τώρα παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Είναι μία καλή ομάδα, με έναν νέο προπονητή, αλλά πολύ έμπειρο, όπως είναι ο Άρης Λυκογιάννης. Σίγουρα, θα έχουν προσθέσει καινούρια πράγματα μέσα στο παιχνίδι τους.

Οπότε, εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Επίσης, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται μέσα στην έδρα μας.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα και με ανάμικτα συναισθήματα. Ο λόγος είναι ότι παίζω με την ομάδα, με την οποία ανδρώθηκα μπασκετικά και έτσι το συναίσθημα είναι περίεργο… Όμως, κοιτάμε μόνο τη νίκη και τίποτε άλλο!

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης».